Beschikbare data:

 
Op aanvraag
 
alleen i.c.m. geldig theoriecertificaat
en machtiging onze rijschool
beperkt beschikbaar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

                         
 

Jouw Bromfietsrijbewijs bij Verkeersschool Boensma
 

Bromfiets "Duo Dagopleiding" 
  • Scooterrijlessen openbare weg
  • Praktijkexamen CBR 2021, incl. legeskosten
  • Online theoriecursus
  • Gebruik scooter tijdens rijopleiding en examen
  • Gebruik kleding/helm/oortje etc.

 

 

 Inclusief

Gratis online

 theoriecursus!

 

€ 295,-

 

 

 

Dit wil jij toch ook; 16 jaar en brommen maar. Wij helpen je lekker op weg en binnen een 1 dag kun jij al in het bezit zijn van je bromfietsrijbewijs. Niet meer afhankelijk van de bus of trein.

Deelname aan het verkeer met je bromfiets vraagt om meer kennis van de verkeersregels en beheersing van het voertuig. Verkeersschool kan jouw in 1 dag begeleiden bij het halen jouw rijbewijs AM; het bromfietsrijbewijs.

Wist je trouwens dat Verkeersschool Boensma tot één van de opleiders behoort die in Twente de meeste kandidaten succesvol voor dit rijbewijs heeft opgeleid?

Een bromfietsexamen bestaat uit een theoretisch deel en een praktijkexamen.
 

De theorie

 

Om deel te kunnen nemen aan de bromfiets dagopleiding, dien je eerst in het bezit te zijn van je theorie certificaat. Een theorie examen kun je zelf aanvragen bij het CBR.

Bij Verkeersschool Boensma beschikken we altijd over actueel lesmateriaal en hebben we interactieve ondersteuning (middels online oefeningen) om je optimaal voor te kunnen bereiden op je theorie-examen. Eventueel kun je ook een theorieboek aanschaffen.

Wil je klassikaal theorielessen volgen dan kan dat ook. Wij geven een aantal keren per maand speciale theorielessen in grotere groepen. Dit is in Enschede of Delden van 08:00 uur tot 13:00 uur. 

Met het volgen van klassikale theorielessen ben je niet alleen beter voorbereid op je examen, maar onze jarenlange ervaring laat ook zien dat je de regels veel sneller toepast in de praktijk.
Lees hier alles over het theorie-examen.
 

Praktijk

Na het behalen van je theoriecertificaat voor je bromfiets volg je bij ons je praktijklessen op een moderne scooter. Je krijgt van ons een motorhelm en een motorjas zodat je veilig de weg op gaat. Onze instructeur rijdt op een scooter met je mee en dankzij ons moderne communicatiesysteem geven wij je instructies onderweg.

Onze praktijkopleiding is een dagopleiding en start in Enschede. In de middag staat jouw praktijkexamen gepland. Zo kun jij al binnen 1 dag over jouw rijbewijs AM beschikken. En brommen maar!

Wil je praktijklessen volgen dan moet je minimaal 16 jaar zijn. Je mag al theorie-examen gaan doen als je 15,5 jaar oud bent. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van jouw opleiding of wil je meer informatie over beschikbare examen dagen neem dan direct contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen