Jouw Motorrijlessen bij Verkeersschool Boensma


Wil jij ook dat vrije rijgevoel ervaren? Motorrijden geeft jou die optimale rijbeleving. Heerlijk toeren door de bossen, langs de rivieren en de binnenwegen. Motorrijden is populair. 

Verkeersschool Boensma verzorgd het hele jaar door rijopleidingen voor de motor (als de weersomstandigheden het toelaten). Je krijgt van ons alle attributen; motorjack, motorbroek, handschoenen, een goedgekeurde motorhelm in bruikleen. Verder beschikken we over moderne communicatiesystemen om je tijdens de lessen instructies te geven.
 

Try    The   Bike

Je kunt een motoropleiding bij ons beginnen met een: Try The Bike traject. Dit bedoeld om jouw te laten ervaren of je motorrijden echt zo leuk vindt. We leren je de grondbeginselen van het motorrijden zoals het wegrijden, schakelen, remmen, bochten maken, etc. Zo kun jij de optimale rijgevoel zelf ervaren en bepalen wat jij van motorrijden vind. Daarna bepaal jij hoe je verder wilt.
 

 

De    theorie

Je moet in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor categorie A. Bij Verkeersschool Boensma beschikken we altijd over actueel lesmateriaal en hebben we interactieve ondersteuning (middels cd/dvd en online oefeningen) om je optimaal voor te kunnen bereiden op je theorie-examen.

 

Wil je klassikaal theorielessen volgen dan kan dat ook. Wij geven een aantal keren per maand speciale theorielessen in grotere groepen. Dit is in Delden van 08:00 uur tot 13:00 uur. 

Met het volgen van klassikale theorielessen ben je niet alleen beter voorbereid op je examen onze jarenlange ervaring laat ook zien dat je de regels veel sneller toepast in de praktijk.
Lees hier alles over het theorie-examen.
 

De   praktijk

Deel 1      Voertuigbeheersing:

Voordat jij de weg op gaat moet je aantonen over voldoende voertuigbeheersing te beschikken. Wij geven speciale lessen voertuigbeheersing op een oefenterrein. Op ditzelfde terrein neemt het CBR het examen voertuigbeheersing voor je af. Een examen op een bekend terrein wat voor jou als cursist wel zo prettig is.

Deze lessen worden gegeven in speciale bloklessen waardoor je een halve ochtend of middag aan het lessen bent. Door deze aanpak krijg jij de motor sneller onder controle en slaag je eerder voor het examen voertuigbeheersing.

Deel 2      Verkeersdeelname:

Je start pas aan deel 2 van de opleiding als jij je voertuigbeheersingsexamen hebt gehaald. In dit deel gaan we de openbare weg op en ga je deelnemen aan het verkeer. Over het algemeen vallen deze lessen enorm mee wanneer je al over een autorijbewijs beschikt. Je hebt immers rijervaringen en je bent bekent met deelname aan het verkeer. 

 

Alle rijlessen duren 45 minuten, tenzij anders staat aangegeven.

 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen