Startpakket Cooperclub 2024

 • 123 snelle theorie (excl. theorie examen), met online theoriecursus
 • 26x Praktijklessen (à 45 min.)
 • Duo dagdeeltraining snelweg (4 uur)
 • 1x Praktijkexamen CBR* (excl. leges)
 • Gratis RIS praktijkboek

 € 1495,-

 
 
Alle praktijklessen duren 45 minuten, 
tenzij anders staat aangegeven!

* excl. leges CBR

 

Waar rijden wij:

Delden, Hengelo (Ov.), Almelo, Enschede, Goor.
Je kunt bij ons informeren of jouw woonadres in ons district valt.
 

 

Gratis Intake: 

Wij vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van de rijopleidingen bij Verkeersschool Boensma. In een intakegesprek bespreken we samen jouw behoefte en wensen voor je rijopleiding.

We kijken dan welke instructeur daar het beste op aansluit en dit wordt jouw vaste instructeur tijden je gehele rijopleiding, tenzij je zelf anders wilt uiteraard.

Je theorieopleiding

De onmisbare start van jouw rijopleiding. 
Na de inschrijving ontvang je hierover meer informatie.

Module 1

In dit pakket maken wij gebruik van de gestructureerde Rijopleiding in Stappen. Deze rijopleiding is ontwikkeld door het CBR, en onderzoek van het CBR heeft aangetoond dat je maar liefs 20% sneller kunt leren, en meer dan 80% kans  op slagen hebt. 

Tijdens deze rijopleiding maken wij gebruik ban een RIS praktijkboek van uitgever Verjo, die door het CBR is ontwikkeld. Jouw vorderingen worden bijgehouden in een leerlingvolgsysteem, geheel volgens de eisen van het CBR, daarmee heb je altijd inzicht in jouw vorderingen, en weet je precies welke onderdelen je nog niet helemaal beheerst. 

Wat zijn de toelatingseisen voor deze opleiding:

 • Voordat je start met de opleiding, neem je deel aan de informatieavond, waarbij wij alle ins en outs van de opleiding behandelen. Tijdens deze informatieavond, plannen wij een intakerijles, om te kijken of deze opleiding geschikt is voor jou. De intake (2 uur), inclusief het praktijkboek Rijopleiding in Stappen kost € 75,-.
 • Je bent beschikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur, omdat dit de meest productieve uren zijn in het verkeer. De opleidingen start en eindigt bij het station in Hengelo (metropool).
 • Je bent in het bezit van een medische verklaring voor alle groep 1 rijbewijzen. (A,B,BE, zonder beperkingen. Wij kunnen jou helpen met de aanvraag van deze verklaring bij het CBR. Mocht het CBR wel een beperking opleggen, dan zullen wij samen met jou kijken naar een rijopleiding die bij jou past.
 • Je bent in het bezit van een geldig theoriecertificaat, die minimaal nog 6 maanden geldig is. Heb je nog geen theoriecertificaat, dan adviseren wij een (online) cursus bij NUtheorie.nl. Die kunnen jou helpen om snel en voordelig het theoriecertificaat te halen. Voor een snelle aanmelding kun je bij ons de voordeel/spoed link aanvragen, waarmee je met voorrang een datum ontvangt.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je volgt minimaal 2x per week een rijles, mocht het nodig zijn, plannen wij meer rijlessen in.
 • Je bent op tijd op de afgesproken instap locatie.
 • Iedere rijles maak je jouw huiswerkopdrachten.
 • Dat je vrolijk en gemotiveerd bent.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Wij maken een planning weken vooruit, zodat je weet wanneer je rijles hebt.
 • Wij zorgen voor de reservering van het praktijkexamen, zodat je snel jouw rijopleiding kunt afronden.
 • We zorgen dat je voldoende lessen krijgt om te kunnen slagen bij het CBR
 • We streven dat je binnen 3-4 maanden in het bezit bent van een rijbewijs.

Wat zit er in Module 1?

 • Alle benodigde rijlessen tot jouw 1ste praktijkexamen.
 • Een praktijkexamen CBR*.
 • Aanvullende verzekering tijdens het examen, verzekering examenvoorwaarden CBR.
 • Annuleringsverzekering praktijkexamen door ziekte/overlijden/defect voertuig, waarmee je recht hebt op 3 extra rijlessen en een nieuw examendatum.

                                                                                   € 1450,-

Wat zit er niet in het pakket:

 • Legeskosten CBR, de tarieven hiervan kunt u vinden op de website van het CBR.
 • Theorieopleiding en examen
 • Legeskosten rijbewijs (gemeente)

Deze opleiding wordt gegeven in een auto met automatische transmissie. De automaatcode op het rijbewijs gaat verdwijnen, waardoor er geen onderscheid meer is tussen schakel en automaat. Dit voorstel ligt al klaar voor de Europese wetgeving, en er zijn al een aantal landen waar deze van toepassing is. Wil je toch graag een geschakeld rijbewijs willen, dan hebben wij een aanvullend pakket van € 350,- voor een geschakeld rijbewijs (rijlessen en een praktijkexamen CBR*).

Uit het laatste onderzoek van het CBR blijkt dat een rijbewijs gemiddeld € 3650,- kost in 2024. Deze kosten zullen alleen maar oplopen, omdat er bij invoering van het nationale leerplan, iedereen 2x een theorie examen en 2x een praktijkexamen moet volgend bij het CBR. De verwachting is dat dan de kosten zouden oplopen tot wel € 5.000-6.000,-. 

 

 

Jouw Autorijbewijs bij Verkeersschool Boensma!

Met een goede rijopleiding investeer jij in je eigen veiligheid. Wij vinden dit belangrijk en zo leiden wij je ook op.  Ons doel is om jouw in één keer te laten slagen voor het theorie- en praktijkexamen. Dit willen we snel voor je doen, maar wel verantwoord. Jouw veiligheid staat altijd voorop!

Wij werken heel flexibel en kunnen jouw rijopleiding afstemmen op jouw behoeften. Een enthousiast team van ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs helpt je op weg met halen van jouw autorijbewijs.

Losse rijlessen of toch een rijlespakket? Deze vraag horen wij vaak. Het startpakket is soms voordeliger, omdat je deze rijlessen in 1x betaalt, ontvang je een korting. Natuurlijk kun je ook per rijles betalen, of dat je kiest voor een bepaald aantal rijlessen.

Startpakket:

Ons Startpakket is samengesteld uit een aantal rijlessen en examens (*excl. legeskosten CBR). Daarnaast kun je aanvullende rijlessen bijkopen, zodat je alleen betaalt wat je nodig hebt. Kortom er zijn veel mogelijkheden.

CBR toets of examen:

Het praktijkexamen of een tussentijdse toets doe je bij het CBR.
Rijscholen zijn per 1 januari 2013 verplicht om de CBR leges apart tegen 0% btw tarief in rekening te brengen. Deze legeskosten worden apart in rekening gebracht, tenzij anders staat vermeld bij een rijlespakket.  De actuele legeskosten kun je hier vinden.
Meer informatie over de tussentijdse toets of praktijkexamen kun je vinden op www.cbr.nl. 
 

Wanneer mag je starten met de autorijlessen?

Zodra je 16,5 jaar oud bent, mag je starten met de praktijklessen op de openbare weg. Natuurlijk kun je al eerder starten met de rijsimulator of de theorieopleiding. Zodra je 17 jaar bent, mag je een praktijkexamen doen! Zodra je start, kunnen wij een opleidingstraject voor jou uitstippelen, inclusief het praktijkexamen bij het CBR. Je weet dan precies waar jij aan toe bent.
 
Niet goed = geld terug:

Omdat wij 100% achter onze unieke rijopleiding staan, mede door het hoge slagingspercentage 1ste geslaagden, durven wij deze garantie aan te bieden op onze Startpakket en losse rijlessen. Ben je niet tevreden over de rijles, meldt het ons dan direct per email, (binnen 12 uur). Garantie is alleen mogelijk bij correcte betalingen en voor de desbetreffende rijles.

Rijangst of faalangst?:

Heb jij faalangst of rijangsten, maak je dan geen zorgen. Wij hebben instructeurs in dienst die een speciale opleiding hebben gehad om jou angsten te overwinnen. We doen alles voor jouw veiligheid en helpen je graag ‘lekker op weg’  en met de juiste aanpak begeleiden wij je bij het behalen van je rijbewijs.

Aanvullende Verzekering:

Wist je dat je tijdens het rijexamen moet tekenen dat je de examinator niet aansprakelijk mag stellen? Hierdoor ben je niet verzekerd tijdens het examen. Natuurlijk hebben wij hier een aanvullende verzekering voor afgesloten, dit scheelt jou heel veel zorgen. Ook in geval van ziekte of overlijden.

Alle  rijlessen  duren  45  minuten,  tenzij  anders  staat  vermeld.

Voorwaarden niet goed geld terug garantie:

Garantie geldt alleen bij correcte betalingen. Niet of te laat betaalde rijlessen vallen buiten de garantie. Je dient binnen 12 uur schriftelijk kenbaar te maken, dat je niet tevreden bent over de rijles, uitsluitend per email. Omschrijf daarbij de klacht van de desbetreffende rijles en het bankrekeningnummer van de kandidaat.