Startpakket Cooperclub 2023

  • 123 snelle theorie (excl. theorie examen), met online theoriecursus
  • 26x Praktijklessen (à 45 min.)
  • Duo dagdeeltraining snelweg (4 uur)
  • 1x Praktijkexamen CBR* (excl. leges)
  • Gratis RIS praktijkboek

 € 1395,-

 
 
Alle praktijklessen duren 45 minuten, 
tenzij anders staat aangegeven!

* excl. leges CBR

 
 

 

Gratis Intake:

 
Wij vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van de rijopleidingen bij Verkeersschool Boensma. In een intakegesprek bespreken we samen jouw behoefte en wensen voor je rijopleiding.

We kijken dan welke instructeur daar het beste op aansluit en dit wordt jouw vaste instructeur tijden je gehele rijopleiding, tenzij je zelf anders wilt uiteraard.

Je theorieopleiding

De onmisbare start van jouw rijopleiding. 
Na de inschrijving ontvang je hierover meer informatie.

 

Jouw Autorijbewijs bij Verkeersschool Boensma!

Met een goede rijopleiding investeer jij in je eigen veiligheid. Wij vinden dit belangrijk en zo leiden wij je ook op.  Ons doel is om jouw in één keer te laten slagen voor het theorie- en praktijkexamen. Dit willen we snel voor je doen, maar wel verantwoord. Jouw veiligheid staat altijd voorop!

Wij werken heel flexibel en kunnen jouw rijopleiding afstemmen op jouw behoeften. Een enthousiast team van ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs helpt je op weg met halen van jouw autorijbewijs.

Losse rijlessen of toch een rijlespakket? Deze vraag horen wij vaak. Het startpakket is soms voordeliger, omdat je deze rijlessen in 1x betaalt, ontvang je een korting. Natuurlijk kun je ook per rijles betalen, of dat je kiest voor een bepaald aantal rijlessen.

Startpakket:

Ons Startpakket is samengesteld uit een aantal rijlessen en examens (*excl. legeskosten CBR). Daarnaast kun je aanvullende rijlessen bijkopen, zodat je alleen betaalt wat je nodig hebt. Kortom er zijn veel mogelijkheden.

CBR toets of examen:

Het praktijkexamen of een tussentijdse toets doe je bij het CBR.
Rijscholen zijn per 1 januari 2013 verplicht om de CBR leges apart tegen 0% btw tarief in rekening te brengen. Deze legeskosten worden apart in rekening gebracht, tenzij anders staat vermeld bij een rijlespakket.  De actuele legeskosten kun je hier vinden.
Meer informatie over de tussentijdse toets of praktijkexamen kun je vinden op www.cbr.nl. 
 

Wanneer mag je starten met de autorijlessen?

Zodra je 16,5 jaar oud bent, mag je starten met de praktijklessen op de openbare weg. Natuurlijk kun je al eerder starten met de rijsimulator of de theorieopleiding. Zodra je 17 jaar bent, mag je een praktijkexamen doen! Zodra je start, kunnen wij een opleidingstraject voor jou uitstippelen, inclusief het praktijkexamen bij het CBR. Je weet dan precies waar jij aan toe bent.
 
Niet goed = geld terug:

Omdat wij 100% achter onze unieke rijopleiding staan, mede door het hoge slagingspercentage 1ste geslaagden, durven wij deze garantie aan te bieden op onze Startpakket en losse rijlessen. Ben je niet tevreden over de rijles, meldt het ons dan direct per email, (binnen 12 uur). Garantie is alleen mogelijk bij correcte betalingen en voor de desbetreffende rijles.

Rijangst of faalangst?:

Heb jij faalangst of rijangsten, maak je dan geen zorgen. Wij hebben instructeurs in dienst die een speciale opleiding hebben gehad om jou angsten te overwinnen. We doen alles voor jouw veiligheid en helpen je graag ‘lekker op weg’  en met de juiste aanpak begeleiden wij je bij het behalen van je rijbewijs.

Aanvullende Verzekering:

Wist je dat je tijdens het rijexamen moet tekenen dat je de examinator niet aansprakelijk mag stellen? Hierdoor ben je niet verzekerd tijdens het examen. Natuurlijk hebben wij hier een aanvullende verzekering voor afgesloten, dit scheelt jou heel veel zorgen. Ook in geval van ziekte of overlijden.

Alle  rijlessen  duren  45  minuten,  tenzij  anders  staat  vermeld.

Voorwaarden niet goed geld terug garantie:

Garantie geldt alleen bij correcte betalingen. Niet of te laat betaalde rijlessen vallen buiten de garantie. Je dient binnen 12 uur schriftelijk kenbaar te maken, dat je niet tevreden bent over de rijles, uitsluitend per email. Omschrijf daarbij de klacht van de desbetreffende rijles en het bankrekeningnummer van de kandidaat.