Bromfietsopleiding Duo:

Dagopleiding bromfiets

Gebruik scooter

Incl. praktijkexamen CBR

Incl. legeskosten CBR praktijkexamen

 

 van €489,-   nu:  €350- p.p.

 
 

 Beschikbaar


  • op aanvraag
 
 
 
 
 

Bromfietsopleiding Prive:

 

Dagopleiding bromfiets

Gebruik scooter

Gebruik online theoriecursus

Incl. praktijkexamen CBR

Incl. legeskosten CBR praktijkexamen

van  689,-   nu:  €505,- p.p.

 
 
 
 

Beschikbaar

  • op aanvraag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bromfietsrijbewijs:

Dit wil jij toch ook; 16 jaar en brommen maar. Wij helpen je lekker op weg en binnen een 1 dag kun jij al in het bezit zijn van je bromfietsrijbewijs. Niet meer afhankelijk van de bus of trein.

Deelname aan het verkeer met je bromfiets vraagt om meer kennis van de verkeersregels en beheersing van het voertuig. Verkeersschool kan jouw in 1 dag begeleiden bij het halen jouw rijbewijs AM; het bromfietsrijbewijs.

Wist je trouwens dat Verkeersschool Boensma tot één van de opleiders behoort die in Twente de meeste kandidaten succesvol voor dit rijbewijs heeft opgeleid?

Een bromfietsexamen bestaat uit een theoretisch deel en een praktijkexamen.

De theorie:

Om deel te kunnen nemen aan de bromfiets dagopleiding, dien je eerst in het bezit te zijn van je theorie certificaat. Een theorie examen kun je zelf aanvragen bij het CBR.

Wij adviseren om de theorie uit een boek te leren. Deze kun je ook bij ons aanschaffen.

Eventueel kun je bij ons ook een individuele theorieles volgen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

De praktijk:

Na het behalen van je theoriecertificaat voor je bromfiets, volg je bij ons je praktijklessen op een moderne scooter. Je krijgt van ons een motorhelm en een motorjas, zodat je veilig de weg op gaat. Onze instructeur rijdt op een scooter met je mee en dankzij ons moderne communicatiesysteem geven wij je instructies onderweg.

Onze praktijkopleiding is een dagopleiding en start in Delden. In de middag staat jouw praktijkexamen gepland. Zo kun jij al binnen 1 dag over jouw rijbewijs AM beschikken. En brommen maar!

Wil je praktijklessen volgen dan moet je minimaal 16 jaar zijn. Je mag al een theorie-examen gaan doen als je 15,5 jaar oud bent. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van jouw opleiding of wil je meer informatie over beschikbare examen dagen neem dan direct contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

Lokatie:

De Berken 15

7491 HJ Delden

tel: 074 – 376 48 42

mail: info@boensma.eu